Säteily tänään: Rauma 0.121 µSv/h Muut paikkakunnat
STUKin turvallisuusarvio

Haemme joukkoomme  tarkastajaa »

Haemme tarkastajaa/ylitarkastajaa Ydinvoimalaitosten valvonta -osaston Riskianalyysit-toimistoon. Hakuaika päättyy 28.11.2014  kello 16.15. Lisätietoja tehtävästä

ohjeistoekstranet2.jpg

Uusia ohjeluonnoksia »

Säteilyturvakeskuksessa on valmistunut kaksi ohjeluonnosta (luonnos 4) ulkoisen lausuntokierroksen jälkeen, röntentutkimukset terveydenhuollossa (ST 3.3) sekä annosrekisteri ja tietojen ilmoittaminen (ST 7.4). Ohjeluonnokset ovat 28.11. asti nähtävissä ohjeistoekstranetissa.
Tilaa Säteilyuutiset-uutiskirje

Päijät-Hämeessä radontalkoot »

STUK, Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymän ympäristöterveyskeskus ja Lahden kaupunki järjestävät Päijät-Hämeessä radontalkoot. Talkooalueen asukkaille tarjotaan marraskuun loppuun asti radonmittauksia edulliseen hintaan.

Lisää tietoa Päijät-Hämeen talkoista

Lisää tietoa radonistaMuualla verkossa

Julkaisut »

Varautuminen säteilytilanteisiin ja poikkeavat tapahtumat (kolmannesvuosiraportti 2/2014)
Touko–elokuun aikana ei ollut tilanteita, jotka olisivat vaarantaneet säteilyturvallisuuden. Asiantuntijat selvittivät usean tapahtuman turvallisuusmerkitystä.

Radon työpaikoilla
Työnantaja on velvollinen selvittämään työtilojen radonpitoisuuden, jos on syytä epäillä, että toimenpidearvo voi ylittyä.

Näytä/piilota vanha sisältö
Säteilyturvakeskus, Laippatie 4, 00880 Helsinki (PL 14, 00881 Helsinki)   |   Puhelin 09 759 881   |   Lisää yhteystietoja