Säteily tänään: Salo 0.111 µSv/h Muut paikkakunnat
STUKin turvallisuusarvio

Alustava turvallisuusarvio Fennovoiman hankkeesta »

STUK arvioi toukokuussa, että Fennovoiman kaavailema ydinvoimalaitos Pyhäjoen Hanhikiveen on mahdollista rakentaa turvalliseksi. Fennovoiman on kuitenkin kehitettävä organisaatiotaan ja johtamisjärjestelmäänsä pystyäkseen arvioimaan ja varmistamaan uuden ydinvoimalaitoksen turvallisuuden.

Lisätietoa STUKin tiedotteessa 23.5.2014

Säteilymittaustuloksia STUKin internetsivuilla

Päijät-Hämeessä radontalkoot »

STUK, Päijät-Hämeen sosiaali- ja terveysyhtymän ympäristöterveyskeskus ja Lahden kaupunki järjestävät Päijät-Hämeessä radontalkoot. Talkooalueen asukkaille tarjotaan radonmittauksia edulliseen hintaan.

Lisää tietoa Päijät-Hämeen talkoista

Lisää tietoa radonista

Tilaa Säteilyuutiset-uutiskirje

Tilaa Säteilyuutiset-uutiskirje »

STUK julkaisee 6-8 kertaa vuodessa Säteilyuutiset-uutiskirjettä, jossa kerrotaan ajankohtaisista säteily- ja ydinturvallisuusasioista. Uutiskirje on tarkoitettu kaikille säteilystä kiinnostuneille, ammattinsa puolesta tai muuten vain.

Tilaa Säteilyuutiset

Säteilyuutiset 4/2014

Tutustu myös aikaisemmin ilmestyneisiin uutiskirjeisiin

Muualla verkossa

Julkaisut »

Radon työpaikoilla
Työnantaja on velvollinen selvittämään työtilojen radonpitoisuuden, jos on syytä epäillä, että toimenpidearvo voi ylittyä.

Väestön altistuminen matkapuhelintukiasemien radiotaajuisille kentille Suomessa
STUK teki vuosien 2010 ja 2012 välillä mittauskampanjan, jossa arvioitiin tukiasemien radiotaajuisille kentille altistumista asunnoissa.

Näytä/piilota vanha sisältö
Säteilyturvakeskus, Laippatie 4, 00880 Helsinki (PL 14, 00881 Helsinki)   |   Puhelin 09 759 881   |   Lisää yhteystietoja