Cores - Säteilyturvallisuustutkimuksen yhteenliittymä

Säteilyturvallisuustutkimuksen yhteenliittymä Cores (Finnish Consortium for Radiation Safety Research) on Säteilyturvakeskuksen (STUK) ja yhdeksän suomalaisen yliopiston perustama yhteenliittymä, jonka tarkoitus on koordinoida ja edistää säteilyturvallisuustutkimusta Suomessa. Nykyään Coresissa on jo 12 jäsentä.

Tarkemmat tiedot Coresin järjestämistä tapahtumista löytyvät englanninkielisiltä Cores-sivuilta.

CORES symposium radonista ja NORM-asioista
Aika: 3. - 4.9.2019
Paikka: STUK, Laippatie 4, 00880 Helsinki

Ilmoittautumiset viimeistään 20.8.2019 tämän linkin kautta.

Symposiumiin ei ole ilmoittautumismaksua. Lopullinen ohjelma julkaistaan Coresin www-sivuilla viimeistään 6.8.2019.
Luennot pitävät kutsutut puhujat pääsääntöisesti, mutta posterit ovat tervetulleita. Kerro ilmoittautuessasi alustava tieto posterisi aiheesta.

Tarkempi ohjelma englanninkielisillä Cores-sivuilla.

Cores-raportti

Cores järjesti symposiumin ”Cores symposium on non-ionizing radiation research and safety” Kuopiossa 20.–21. marraskuuta 2018. Raporttiin on koottuna symposiumin suullisten esitelmien ja postereiden englanninkieliset tiivistelmät.
Tutustu raporttiin (Julkari.fi)
Tilaa Cores-uutiskirje

Tilaa Cores-uutiskirje!

Säteilyturvallisuustutkimuksen yhteenliittymä Cores tiedottaa alan tutkimukseen liittyvistä ajankohtaisista aiheista uutiskirjeissä. Cores-uutiskirje ilmestyy neljä kertaa vuodessa.
Uutiskirjeen tilaukseen

Coresin tavoitteet

Säteilyturvallisuustutkimuksen yhteenliittymä Cores toteuttaa hallituksen tavoitetta yliopistojen ja tutkimuslaitosten yhteistyön tiivistämisestä.

Eurooppalainen yhteistyö

Eurooppalaiset tutkimusyhteisöt ovat oleellisen tärkeitä säteilysuojelun tieteellisen osaamispohjan ja säteilyturvallisuustutkimuksen rahoituksen kannalta.

Coresin jäsenet

Yhteenliittymässä ovat mukana Säteilyturvakeskus, Aalto yliopisto, Helsingin yliopisto, Itä-Suomen yliopisto, Jyväskylän yliopisto, Lappeenrannan teknillinen yliopisto, Oulun yliopisto, Tampereen teknillinen yliopisto, Tampereen yliopisto, Turun yliopisto ja Åbo Akademi.

Coresin johtoryhmä

Yhteenliittymän hallinnoinnista huolehtii johtoryhmä, jossa on mukana edustajat kaikista jäsenorganisaatioista.

Lisätietoa Coresista

Säteilyturvakeskus vastaa yhteenliittymän toiminnan yleisestä koordinaatiosta.