Kysy säteilystä

Kysy säteilystä -lomakkeen teksti

Onko sinulla kysyttävää säteilystä?

STUKin sivuilla on runsaasti tietoa säteily- ja ydinturvallisuudesta. Jos jokin asia jäi vielä vaivaamaan tai vastausta omaan kysymykseesi ei sivuiltamme löytynyt, käänny STUKin asiantuntijoiden puoleen. Voit lähettää kysymyksesi tällä lomakkeella. Jos haluat henkilökohtaisen vastauksen, ilmoitathan sähköpostiosoitteesi. Ethän lähetä muita henkilötietoja (esim. henkilötunnusta tai muuta luottamuksellista tietoa) sisältäviä viestejä. Viestisi käsitellään seuraavan arkipäivän aikana, jolloin se lähetetään eteenpäin asiantuntijalle vastattavaksi. Asiantuntijamme vastaa viestiisi noin viiden arkipäivän kuluessa.

Jos asiallasi on kiire, otathan yhteyttä STUKiin vaihteen kautta: p. 09 759 881.

Julkaisemme internetsivuillamme sellaisia kysymyksiä ja vastauksia, jotka voivat kiinnostaa muitakin. Pidätämme oikeuden lyhentää julkaistavia kysymyksiä. Kaikki STUKille osoitetut viestit käsitellään luottamuksellisesti. Julkaistavat kysymykset muutetaan muotoon, josta kaikki viestin lähettäjään suoraan viittaava tieto on poistettu.

Lähetä kysymyksesi sähköpostitse osoitteeseen stuk (at) stuk.fi tai alla olevalla verkkolomakkeella.

Lomake

Kysy säteilystä

Syötä laskutehtävän vastaus numeroina alla olevaan kenttään. Laskutehtävän tarkoituksena on estää koneellinen roskapostitus.