Avoimet työpaikat

Osaavat ja yhteistyökykyiset ihmiset ovat välttämätön menestystekijä STUKin työssä, jossa tehtäväkentän laaja-alaisuuden vuoksi tarvitaan monien eri alojen ammattitaitoa.

Tavoitteenamme on maailman onnellisimmat virkamiehet, paras virasto ja tyytyväisimmät asiakkaat – säteilyturvallinen Suomi.

Työskentelemme viihtyisässä, nykyaikaisin välinein varustetussa työympäristössä. Tarjoamme mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen haasteellisten tehtävien, koulutuksen sekä alan arvostettujen kotimaisten ja ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa tapahtuvan yhteistyön merkeissä.

Ilmoitamme avoimista paikoista näillä sivuilla, valtionhallinnon yhteisessä työnhakupalvelussa (Valtiolle.fi)  sekä TE-palvelut-sivustolla (te-palvelut.fi). Jos olet kiinnostunut työskentelemään STUKissa, seuraa näitä ilmoituskanavia.

Haettavana olevia virkoja täytettäessä aiemmin saapuneita avoimia hakemuksia ei pystytä ottamaan huomioon, vaan kutakin avoimena olevaa tehtävää tulee nimenomaisesti hakea.

Säteilyturvakeskuksen rekrytointeja koskeviin tiedusteluihin vastaavat henkilöstöpäällikkö Johanna Mäki, puh. (09) 759 88 737, johanna.maki(at)stuk.fi tai HR-suunnittelija Satu Toivo, puh, (09) 759 88 707, satu.toivo(at)stuk.fi.

Muita avoimia paikkoja Muita avoimia paikkoja

Takaisin edelliselle sivulle

Harjoittelutyöpaikka data-analyytiikan parissa

Harjoittelutyöpaikka data-analyytiikan parissa

HAKUILMOITUS

STUKin Ydinvoimalaitosten valvonnan osastolla on tarjolla harjoittelutyöpaikka data-analytiikan parissa. Data-analytiikan hyödyntäminen on verrattain uusi asia STUKissa, joten pääset vaikuttamaan vahvasti harjoittelun sisältöön. Työssä on tarkoitus etsiä uusia keinoja kerätä, hyödyntää ja visualisoida osaston toiminnassa syntyvää dataa. Harjoittelun tuloksena on myös mahdollista laatia kandidaatin tutkielma tai muu opinnäytetyö (kork. 10 op).

Tehtävässä edellytetään korkeakouluopintoja soveltuvalta alalta ja kiinnostusta data-analytiikkaan. Tehtävässä on etua kokemuksesta data-analytiikan parissa, hyvistä ongelmanratkaisutaidoista ja datavisualisointitaidoista. Lisäksi kokemus soveltuvan teknologian (esim. PowerBI, R, Matlab, Tableau) käytöstä on eduksi, muttei välttämätöntä.

Ajankohta ja kesto: 3-4kk,  aloitus sopimuksen mukaan myös jo ennen kesää.

Työaika: Kokoaikatyö

Palkka: 1636-2246 euroa/kk, riippuen opintopisteiden määrästä

Harjoittelijoiden määrä: 1

Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Palkkaus määräytyy Säteilyturvakeskuksen palkkataulukon mukaan opintopisteiden määrän perusteella.

Sijainti: Pääkaupunkiseutu

Koulutusala: Matematiikka ja tilastotiede, Muut luonnontieteet

Säteilyturvakeskus
Osoite: Laippatie 4, PL 14, 00881 Helsinki
Puhelinnumero:  (09)759 881
www.stuk.fi

HAKUAIKA

Viimeinen hakupäivä on 28.2.2018. Hakemukset pyydetään lähettämään sähköpostitse hakuilmoituksessa mainitulle yhteyshenkilölle otsikolla Korkeakouluharjoittelu data-analytiikka.

LISÄTIETOA TEHTÄVÄSTÄ

Eetu Ahonen
Puhelin: 0505379255
Sähköpostiosoite: eetu.ahonen@stuk.fi
Jaa tämä sivu

Hakuajat harjoittelupaikkoihin vaihtelevat

Korkeakouluharjoittelija gammaspektrometria (säteily)fysiikka
Viimeinen hakupäivä 11.2.2018

Korkeakouluharjoittelija (tietojenkäsittely/tietotekniikka) Kenttä ja tilannekuvajärjestelmät –yksikköön
Viimeinen hakupäivä 28.2.2018

Harjoittelija (fysiikka/tekniikka) Kenttä ja tilannekuvajärjestelmät –yksikköön
Viimeinen hakupäivä 28.2.2018

Korkeakouluharjoittelija (radiokemian laboratorio)
Viimeinen hakupäivä 02.3.2018

Harjoittelija (ympäristö- ja biotieteet) ydinvoimalaitosten ympäristövalvontaan
Viimeinen hakupäivä 5.3.2018

Korkeakouluharjoittelija STUKin lakiasiat ja säännöstö -yksikköön
Viimeinen hakupäivä 16.3.2018

Jaa tämä sivu