Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Meillä työskentelee noin 340 ihmistä. Olemme monien eri alojen asiantuntijoita, mutta toimimme kaikki yhdessä saman asian – säteilyturvallisuuden – eteen.

Kaiken toimintamme tarkoituksena on suojella ihmisiä, yhteiskuntaa, ympäristöä ja tulevia sukupolvia säteilyn haitallisilta vaikutuksilta, olipa säteily luonnollista tai ihmisen tuottamaa, ionisoivaa tai ionisoimatonta.

Näemme, että tärkein onnistumisemme edellytys ovat osaava, motivoitunut ja hyvinvoiva henkilöstö. Tahdomme siksi tarjota hyvän työpaikan, jossa työntekijämme pääsevät kehittämään paitsi omaa osaamistaan, myös koko säteily- ja ydinturvallisuusalaa Suomessa ja kansainvälisesti.

Teemme merkityksellistä, turvallisuutta parantavaa työtä ja panostamme hyvään, jokaisen työtä arvostavaan työyhteisöön.

Jos olet kiinnostunut työskentelystä STUKissa, tutustu avoimiin työpaikkoihimme! Tiedot STUKissa avoinna olevista työpaikoista löytyvät Valtiolle.fi-verkkopalvelusta  Seuraa meitä myös LinkedInissä tai tilaa STUKin avoimet työpaikat RSS-syötteenä saadaksesi jatkossakin ajantasaisen tiedon avautuvista työtehtävistämme!

Avoimet työpaikat valtiolle-fi-palvelussa

Säteilyturvakeskuksen rekrytointeja koskeviin tiedusteluihin vastaavat henkilöstöpäällikkö Johanna Mäki, puh. (09) 759 88 737, johanna.maki(at)stuk.fi tai HR-suunnittelija Satu Toivo, puh, (09) 759 88 707, satu.toivo(at)stuk.fi.

 

Avoimia paikkoja Valtiolle.fi:ssä