Säteilyn käyttäjälle Säteilyn käyttäjälle
Säteilyn käyttäjälle

Annosrekisterin extranet nopeuttaa asiointia – olethan hankkinut käyttöoikeuden?

Annosrekisterin extranet nopeuttaa asiointia – olethan hankkinut käyttöoikeuden?

Säteilyturvakeskus tarjoaa toiminnanharjoittajille mahdollisuuden sähköiseen asiointiin annosrekisterin extranetin välityksellä. Täytä käyttöoikeushakemus tänään ja ota käyttöön annosrekisterin extranet heti vuoden aluksi.

Annosrekisteriin tallennetaan tiedot kaikista annostarkkailussa olevista työntekijöistä. Tietoja käytetään mm. työntekijän turvallisuuden varmistamiseen.

Työntekijöiden säteilyturvallisuudesta vastaa aina toiminnanharjoittaja. Säteilyturvakeskus tarjoaa toiminnanharjoittajille mahdollisuuden sähköiseen asiointiin annosrekisterin extranetin välityksellä. Annosrekisterin extranet-palvelu mahdollistaa toiminnanharjoittajalle työntekijöiden annoskertymän seuraamisen sekä suojatun yhteyden sähköiseen asiointiin silloin, kun sitä tarvitaan lakisääteisten velvollisuuksien hoitamiseksi. Annosrekisterin extranetin käyttö myös nopeuttaa asiointia, kun paperien lähettelyyn ei enää tarvitse käyttää aikaa.

Annosrekisterin extranetin kautta voi mm. hyväksyä vuosiyhteenvetoja, tehdä poikkeaviin annoksiin liittyviä selvityksiä ja tilata asiakirjoja. Koska annosrekisteristä luovutetaan tietoja vain niille henkilöille, joilla on tietoihin oikeus, edellyttää extranettiin kirjautuminen käyttöoikeutta. Käyttöoikeus voidaan myöntää säteilyn käytön turvallisuudesta vastaavalle johtajalle ja toiminnanharjoittajan nimeämälle annosrekisteriasioita hoitavalle henkilölle sekä säteilyyn perehtyneelle työterveyslääkärille.

Täytä käyttöoikeushakemus tänään ja ota käyttöön annosrekisterin extranet heti vuoden aluksi.

Harmaa tietolaatikko Teksti on julkaistu sekä terveydenhuollon että teollisuuden ja tutkimuksen uutiskirjeissä

Teksti on julkaistu sekä terveydenhuollon että teollisuuden ja tutkimuksen säteilyn käyttäjille suunnatuissa ProInfo-uutiskirjeissä. Voit tilata uutiskirjeet sähköpostiisi liittymällä postituslistoille.