Säteilyn käyttäjälle Säteilyn käyttäjälle
Säteilyn käyttäjälle

Ajankohtaista isotooppilääketieteessä, STUKin verkkoseminaari 24.1.2023

Ajankohtaista isotooppilääketieteessä, STUKin verkkoseminaari 24.1.2023

OHJELMA

  • Esitellään isotooppitutkimukset ja -hoidot valvontaraportti, johon on koottu vuoden 2021 isotooppitutkimusten ja -hoitojen lukumäärät, aikuisille tehdyistä tutkimuksista aiheutuneet säteilyaltistukset ja isotooppikuvantamislaitteiden ja aktiivisuusmittareiden määrät ja iät.
  • Kerrotaan kuluvana vuonna toteutettavasta teematutkinnasta, jossa STUK käy perusteellisesti läpi kaikki isotooppilääketieteestä STUKille välittömästi ilmoitettavat säteilyturvallisuuspoikkeamat. 

Pääaiheiden lisäksi tilaisuuden lopussa on tietoisku säädösten muutoksista, Sammion päivityksistä, kuluvan vuoden valvonnan painopisteistä, IRSS-arvioinnin tuloksista ja AKKA-projektin kuulumiset.

VIDEOT:

STUK Terveydenhuollon webinaari 24.1.2023 - Ajankohtaista isotooppilääketieteessä: Isotooppitutkimukset ja -hoidot 2021 (YouTube)

STUK Terveydenhuollon webinaari 24.1.2023 - Ajankohtaista isotooppilääketieteessä: Teematutkinta (YouTube)

Videoiden pääasiallinen kohderyhmä on Suomen terveydenhuollossa isotooppilääketieteen parissa työskentelevät. Videot eivät ole saavutettavia.

Lisätietoja tilaisuuden ohjelmasta  antaa tarkastaja Jukka Liukkonen, puh. (09) 759 88 207 e-mail etunimi.sukunimi@stuk.fi