Ajankohtaista Ajankohtaista
Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

null Säteilyturvakeskuksen neuvottelukunta järjestäytyi

Säteilyturvakeskuksen neuvottelukunta järjestäytyi

17.12.2019 klo 14:25
Verkkouutinen

Säteilyturvakeskuksen neuvottelukunnan tehtävä on auttaa STUKia kehittämään toimintaansa sekä edistää STUKin ja sen sidosryhmien välistä yhteistyötä. Lokakuussa nimitetty uusi neuvottelukunta kokoontui ensimmäisen kerran 13. joulukuuta. Neuvottelukunnan toiminnan tavoitteeksi asetettiin johdon tukeminen strategiakauden muutostöissä.

”Strategiakauden tavoitteena on vaikuttava valvonta, jolla säteilyturvallisuus Suomessa edelleen paranee. Käytännössä kehitämme uusia työtapoja ja välineitä, jotta voimme kohdistaa valvontamme riskitietoisesti, toimia valmentavasti ja yhteismitallisesti. Olemme saaneet neuvottelukuntaan eri alojen asiantuntijoita, joilta saamme ulkopuolista näkemystä muutostöidemme johtamiseen”, kertoo pääjohtaja Petteri Tiippana.

Neuvottelukunta tutustuu STUKin toimintaan kevään aikana, ja neuvottelukunnan asiantuntemusta hyödynnetään esimerkiksi kehitystöiden arvioinnissa ja johtamisen tukena.

”Neuvottelukunnat ovat tärkeä tapa tuoda virastojen johdon käyttöön ulkopuolista asiantuntemusta. STUKin toimintakenttä on laaja, ja neuvottelukunta pääsee perehtymään paitsi viraston johtamiseen, myös säteilyturvallisuuden ajankohtaisteemoihin”, arvioi neuvottelukunnan puheenjohtajaksi valittu Verohallinnon pääjohtaja Markku Heikura.

Säteilyturvakeskuksen neuvottelukunnan kokoonpano 1.10.2019 - 31.9.2021

Puheenjohtaja
Pääjohtaja Markku Heikura

Jäsenet
Työkykyjohtaja Pauli Forma
Toimitusjohtaja Esko Kilpi
Osastopäällikkö Päivi Sillanaukee
Järjestöjohtaja Marja Lehtimäki
Vanhempi neuvonantaja Oras Tynkkynen

STUKin edustajat
Pääjohtaja Petteri Tiippana
Viestintäpäällikkö Kaisa Raitio, neuvottelukunnan sihteeri

STUKin neuvottelukunta 2019-2021

STUKin neuvottelukunta 1.10.2019 - 31.9.2021. (kuva: Ilkka Elo / STUK)

 

Lisätietoja

Mediapalvelu, puh. 010 850 4761

Säteilyturvakeskus
Päivitetty
17.12.2019 klo 18:35