Ajankohtaista Ajankohtaista
Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

null Muutoksia Säteilyturvakeskuksen johdossa

Muutoksia Säteilyturvakeskuksen johdossa

25.11.2020 klo 08:30
Tiedote

Säteilyturvakeskuksessa (STUK) Ydinjätteiden ja ydinmateriaalien valvonta -osastoa johtanut diplomi-insinööri Jussi Heinonen siirtyy 1.12. alkaen STUKin muutosjohtajaksi. Uudessa tehtävässään hän johtaa Vaikuttava valvoja -muutosohjelmaa, joka on perustettu STUKin strategian mukaista ydin- ja säteilyvalvonnan käytäntöjen muutosta ja niiden läpivientiä varten.  Muutosjohtajan tehtävä on määräaikainen ja se päättyy STUKin strategiakauden päättyessä vuoden 2022 lopussa. Heinonen jatkaa STUKin johtoryhmän jäsenenä myös määräaikaisen tehtävänsä ajan.

Ydinjätteiden ja ydinmateriaalien valvonta -osaston johtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi strategiakauden loppuun asti STUKin pääjohtaja Petteri Tiippana on nimittänyt diplomi-insinööri Jaakko Leinon. Leino siirtyy osaston johtajaksi STUKin sisällä Ydinjätelaitosten turvallisuusanalyysit -toimiston toimistopäällikön paikalta.

Ydinjätteiden ja ydinmateriaalien valvonta- osaston johtajan tehtävä täytettiin STUKin sisäisenä hakuna. Määräaikaan mennessä tehtävään haki kahdeksan hakijaa, jotka kaikki haasteltiin.

Lisätietoja:
Mediapalvelu, puh. 010 850 4761

Säteilyturvakeskus