Ajankohtaista Ajankohtaista
Ajankohtaista

Sisältöjulkaisija

null Karim Peltonen uuden osaston johtoon STUKissa

Karim Peltonen uuden osaston johtoon STUKissa

6.2.2020 klo 13:30
Tiedote

Filosofian maisteri Karim Peltonen aloitti helmikuun alussa johtajana Säteilyturvakeskuksessa (STUK). Hän sai johtoonsa uuden osaston, jonka vastuulla ovat STUKin valmius, viestintä ja yhteiskuntasuhteet sekä kansainväliset hankkeet.

Henkilökuva Karim Peltosesta

 

Karim Peltonen tulee STUKiin Suomen Pelastusalan Keskusjärjestöstä, jossa hän on keskittynyt varautumiseen, kansainvälisiin yhteistyösuhteisiin sekä asiantuntija- ja kehittämispalveluiden johtamiseen.

Karim Peltosen johtamassa STUKin uudessa osastossa on tällä hetkellä viisitoista työntekijää. Viestintä, valmiusasiat ja kansainvälinen yhteistyö ovat kuitenkin asioita, joita hoidetaan koko organisaatiossa, joten uudessa osastossa tehtävä työ tuntuu jollain tavalla kaikkien STUKin noin 350 työntekijän työssä.

”Se että pääsee osallistumaan tällaisen osaston rakentamiseen ja sen vastuulla olevien toimintojen kehittämiseen STUKissa on erittäin mielenkiintoinen ja miellyttävä tehtävä”, toteaa johtaja Peltonen. ”Miellyttävää on myös se, että tiedän tulevani töihin organisaatioon, jonka maine on tutkitusti hyvä niin sidosryhmien, kansalaisten kuin mediankin keskuudessa.”  


Lisätietoja:
Mediapalvelu, puh. 010 850 4761

Säteilyturvakeskus
Päivitetty
3.12.2021 klo 18:04