Avoimet työpaikat

Osaavat ja yhteistyökykyiset ihmiset ovat välttämätön menestystekijä STUKin työssä, jossa tehtäväkentän laaja-alaisuuden vuoksi tarvitaan monien eri alojen ammattitaitoa.

Tavoitteenamme on maailman onnellisimmat virkamiehet, paras virasto ja tyytyväisimmät asiakkaat – säteilyturvallinen Suomi.

Työskentelemme viihtyisässä, nykyaikaisin välinein varustetussa työympäristössä. Tarjoamme mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen haasteellisten tehtävien, koulutuksen sekä alan arvostettujen kotimaisten ja ulkomaisten yhteistyökumppaneiden kanssa tapahtuvan yhteistyön merkeissä.

Ilmoitamme avoimista paikoista näillä sivuilla, valtionhallinnon yhteisessä työnhakupalvelussa (Valtiolle.fi)  sekä TE-palvelut-sivustolla (te-palvelut.fi). Jos olet kiinnostunut työskentelemään STUKissa, seuraa näitä ilmoituskanavia.

Haettavana olevia virkoja täytettäessä aiemmin saapuneita avoimia hakemuksia ei pystytä ottamaan huomioon, vaan kutakin avoimena olevaa tehtävää tulee nimenomaisesti hakea.

Säteilyturvakeskuksen rekrytointeja koskeviin tiedusteluihin vastaavat henkilöstöpäällikkö Johanna Mäki, puh. (09) 759 88 737, johanna.maki(at)stuk.fi tai HR-suunnittelija Satu Toivo, puh, (09) 759 88 707, satu.toivo(at)stuk.fi.

Muita avoimia paikkoja Muita avoimia paikkoja

Takaisin edelliselle sivulle

Arkistoalan harjoittelija (Annosvalvonta ja dosimetrialaboratorio)

Arkistoalan harjoittelija (Annosvalvonta ja dosimetrialaboratorio)

HAKUILMOITUS

Säteilyturvakeskuksen Annosvalvonta ja dosimetrialaboratorio pitää yllä kansallista säteilytyöntekijöiden henkilökohtaisten annosten rekisteriä. Haemme harjoittelija, jonka tehtäviin kuuluu annosrekisteriin liittyvän päätearkiston järjestämistä, arkistoaineistojen seulontaa ja vanhojen aineistojen kuntoon saattamista, arkistoinnin suunnittelua sekä avustamista sähköiseen arkistointiin siirtymisessä. Työssä käsitellään luottamuksellisia henkilötietoja.

Tehtävä soveltuu parhaiten arkistoalaa opiskelevalle tai opiskelijalle, jolla on kokemusta arkistoinnista tai asiakirjahallinnosta. Etsimämme henkilö on täsmällinen, reipas ja tarkka. Tehtävässä tarvitaan hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa.

Tehtävään valittavasta henkilöstä voidaan tehdä hakijan suostumuksella henkilöturvallisuusselvitys (Turvallisuusselvityslaki 726/2014). Turvallisuusselvitysmenettelystä ja selvityksen kohteen oikeuksista löytyy tarkempia tietoja osoitteessa www.supo.fi

Ajankohta ja kesto: 3 kk, 4.6-31.8.2018 (tarkka ajankohta sovittavissa)

Työn luonne: Kokoaikatyö

Palkka: 1636-2246 euroa/kk riippuen opintopisteiden määrästä ja kokemuksesta

Harjoittelijoiden määrä: 1

Palkkaukseen tai muuhun rahoitukseen liittyvät lisätiedot: Palkkaus määräytyy kokemuksen ja/tai soveltuvan koulutuksen mukaan.

Sijainti: STUK, Laippatie 4, 00880 HELSINKI

HAKUAIKA

Viimeinen hakupäivä on 23.2.2018. Harjoittelupaikkaa haetaan toimittamalla hakemus ja CV sähköpostitse osoitteeseen annosrekisteri@stuk.fi.

LISÄTIETOA TEHTÄVÄSTÄ

Apulaistarkastaja Pilvi Orkasalo
Puhelin: (09) 759 88 232
Sähköpostiosoite:
annosrekisteri@stuk.fi

Jaa tämä sivu

Hakuajat harjoittelupaikkoihin vaihtelevat

Korkeakouluharjoittelija gammaspektrometria (säteily)fysiikka
Viimeinen hakupäivä 11.2.2018

Korkeakouluharjoittelija (tietojenkäsittely/tietotekniikka) Kenttä ja tilannekuvajärjestelmät –yksikköön
Viimeinen hakupäivä 28.2.2018

Harjoittelija (fysiikka/tekniikka) Kenttä ja tilannekuvajärjestelmät –yksikköön
Viimeinen hakupäivä 28.2.2018

Korkeakouluharjoittelija (radiokemian laboratorio)
Viimeinen hakupäivä 02.3.2018

Harjoittelija (ympäristö- ja biotieteet) ydinvoimalaitosten ympäristövalvontaan
Viimeinen hakupäivä 5.3.2018

Korkeakouluharjoittelija STUKin lakiasiat ja säännöstö -yksikköön
Viimeinen hakupäivä 16.3.2018

Jaa tämä sivu