Teollisuuden ja tutkimuksen 12. säteilyturvallisuuspäivät 5.-7.4.2017

Säteilyturvakeskus järjestää Teollisuuden ja tutkimuksen 12. säteilyturvallisuuspäivät säteilyn käytöstä vastaaville ja säteilyn käyttöön osallistuville teollisuuden, tutkimuksen, opetuksen ja kaupan ammattilaisille. Tervetulleita ovat kaikki muutkin, jotka ovat kiinnostuneita säteilylähteiden turvallisesta käytöstä. Päivien aikana on mahdollisuus vaihtaa kokemuksia muiden alalla toimivien kanssa. Päivien ohjelmassa on mm. ajankohtaisia asioita säädöksistä ja esimerkkejä säteilyn käytöstä. Päivien yhteydessä on myös laitevalmistajien näyttely.

Alustava ohjelma (pdf)

Ohjelmaa päivitetty 23.2.2017

Päivät järjestetään Helsinki-Tukholma-Helsinki –risteilynä Viking Linen m/s Mariella -laivalla keskiviikkona ja torstaina; paluu Helsinkiin on perjantaina aamupäivällä. Laiva lähtee Katajanokan terminaalista.

Tietoa P-paikoista ja julkisen liikenteen yhteyksistä Katajanokan terminaaliin:
http://www.vikingline.fi/valitse-matka/hyva-tietaa/satamat/helsinki/
Helsingin seudun opaskartta:
http://kartta.helsinginseutu.fi/

ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen tapahtuu Lyyti-järjestelmän kautta alla olevalla ilmoittautumislomakkeella. HUOM. Viimeinen ilmoittautumispäivä on jo tiistaina 31.1.2017.  Voit itse muuttaa ja korjata tietojasi tai peruuttaa tulosi Lyytin kautta 31.1.2017 klo 23.59 mennessä. Tämän jälkeen ota yhteyttä Jaana  Sinisaloon.

Ilmoittautumislomake

Osallistumismaksu on 550 € (alv 0 %, AVL 71 §:ssä tarkoitettu myynti). Hintaan sisältyy luentojen ja luentomateriaalin lisäksi, henkilölippu, 1 hengen hytti ja seuraavat ruokailut: keskiviikkona kahvi + makea kahvileipä, kahvi + suolainen kahvileipä, buffet-illallinen; torstaina meriaamiainen, kahvi + suolainen kahvileipä, Food Garden -illallinen; perjantaina meriaamiainen.

Peruutusehdot:
60 vrk – 72 h ennen matkaa: peruutuskulut 50 %
alle 72 tuntia ennen matkaa: peruutuskulut 100 %.

Yrityksille, jotka varaavat ilmoittautumisen yhteydessä näyttelypöydän, lähetetään erikseen näyttelyyn liittyvää infoa helmikuun alussa.

Lisätietoja järjestelyistä antaa johdon assistentti Jaana Sinisalo, puh. (09) 759 88 217, e-mail: jaana.sinisalo(at)stuk.fi. Lisätietoja ohjelmasta antaa tarkastaja Jussi Aromaa, puh. (09) 759 88 739, e-mail: jussi.aromaa(at)stuk.fi.

Tervetuloa Teollisuuden ja tutkimuksen 12. säteilyturvallisuuspäiville!

Jaa tämä sivu